Condamnare Cu Suspendare Dupa 3.6 Ani » Întreabă Avocat

Condamnare cu suspendare dupa 3.6 ani

Stefania a întrebat 1 an în urmă

Condamnare cu suspendare dupa 3.6 ani

Buna dimineata! Domnule avocat imi puteti spune si mie va rog frumos cat ar putea sa fie maxim o amenda penala pentru conducerea unei masini neinmatriculate.

Am fost condamnata cu suspendare si as vrea sa fac apel la curtea de apel si sa cer amânare aplicarii pedepsei pentru conducere fara permis si amenda pentru neimatriculata.

Exista sanse sa.imi anuleze permisul de conducere? Daca iau amânare pentru conducere fara permis si amenda pentru neinmatriculata? Eu am comis doua intractiuni in data de 10.04.2017.

De atunci nu am mai facut nimic in toti acesti ani. Dupa 3 luni mi.am luat permisul de conducere deoarece cand am fost prinsa eram in scoala de soferi. Va atasez raspunsul la sentinta mea din data de 14.10.2020.

Cunosc gravitatea faptelor mele, stiu ca am gresit, dar am permisul de 3 ani si 3 luni si acum vreau sa stiu daca exista o sansa sa mi l păstrez daca fac apel la curtea de Apel Ploiești sa cer amânare  pentru 335 si amenda pentru 334.

Am atasat diploma de bac la dosar, am atasat document care sa arate faptul ca sunt in facultate, contractul de munca, caracterizari, mi.am angajat avocat i am dat 4000 lei si tot nu am primit amanare.

Va rog din suflet sa imi spuneti daca la apel am sanse..macar platesc amenda nu vreau amânare pentru cele 2 infractiuni ca stiu ca nu imi va da..dar macar amanare pentru 335 si amenda 334 ca stiu ca scrie undeva in lega ca aceasa amenda atrage dupa sine amanare...va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.

Uitasem sa spun..la judecatorie nu am spus ca am permis de conducere pentru simplul fapt ca ne am gandit ca voi lua amanare pentru cele 2 fapte..dar nu a fost asa.


Adaugă răspuns

0
+
20
=