Amenintari, Tata Vrea Copilul » Întreabă Avocat

Amenintari, tata vrea copilul

Nagy Andreea Melinda a întrebat 2 ani în urmă

Amenintari, tata vrea copilul

Buna. Ma numesc Andreea, am 19 ani si sunt din Baia Mare Sunt intr-o mare problema cu concubinul meu.

Pe scurt, suntem impreuna de 4 ani (eu eram minora la inceput) iar parintii nu au fost de acord si din aceasta cauza intre ai mei si partener s-a creeat o ura.

Ramasesem inarcinata acum un an jumatate si am hotarat sa ma mut la el pentru ca la ai mei era cearta zilnic si nu voiam sa pun sarcina in pericol.

Nu vorbisem cu ei aproape un an. Prin probleme fincanciare ( el mergea si nu mergea la munca, bautura era zilnica si multa chiar si in prezent, iar eu eram la liceu) am apelat la ai mei pentru ajutor.

Ne-au ajutat cu absolut totul. ba chiar matusa mi-a oferit pat, carucior si tot tacamul.

Eu incercand sa il fac pe el sa se impace cu ai mei, incepeau certuri. a inceput sa fie agresiv, mi-a spart telefonul, m-a luat de gat, m-a obligat sa ii dau cardul pe care abia intrasera 2 luni de indemnizatie si i-a cheltuit pe toti.

In acest timp ai mei luau papmersi, lapte,etc.

Am vrut sa plec de la el, nervos fiind a spart un geam.

Dupa ce m-am mutat la ai mei, m-a manipulat sa ma intorc. m-am intors.

Am facut botezul copilului fara sa ii lase pe ai mei sa participe. apoi am plecat in Anglia unde sora lui ne-a ajutat pana ne-am mutat singuri.

Aici in Anglia nu ma mai lasa sa tin legatura cu ai mei, eram pusa sa fac mancare pentru toti, curatenie in toata casa.

Partenerul meu s-a certat cu sora lui si de aici mi-a zis sa nu mai fac si pentru ea mancare si curat.

Iar de aici sora s-a a imprastiat o veste cum ca eu nu am grija de copil. toata familia lui sustine asta ceea ce nu e adevarat. ba din contra, tatal fetitei nu vrea sa stea cu ea jumatate de ora pana fug la cumparaturi.

Se trezeste la 12, o ora ba cafeaua, pleca la munca si pana seara nu vine acasa. iar in zilele libere se joaca pe calculator si bea cate 8-12 doze de bere zilnic.

Recent mi-a zis sa ma duc acasa in Romania sa facem o pauza. Eu acceptand ideea, dupa ce m-a lasat sa iau biletele de avion pentru mine si copil, m-a amenintat ca eu plec dar copilul ramane.

Adevenit din nou agresiv, m-a amenintat ca el ma da in judecata ca sa ia copilul pe motiv ca el are 3 martori care sa confirme ca eu nu am grija de copil.

Si daca vreau sa fug cu copilul, vine dupa mine, ma bate si ma baga si la inchisoare.

Eu in toata perioada asta ne avand voie sa iau legatura cu rudele mele, in special cu parintii mei. de frica ca pierd copilul, am aplecat capul in fata lui spunand ca el baga armata in mine daca vreau sa fiu cu el.

Recent ai mei m-au cautat pentru ca vor sa trimita un cadou pentru aniversarea fetitei de un an. iar el refuza asta, ba mai mult ma obliga din nou sa rup legatura cu ei si pe copil sa nu il vada.

Iar santajele si amenintarile curg la fiecare cearta. ca el imi ia copilul, ca vine dupa mine daca plec.

In situatia asta, in care el are martori pe sora lui, barbatul ei si prin telefon pe mama lui care pot depune marturie orice povesti pentru ca eu nu am avut pe nimeni din familie cu cine sa comunic, ce pot face?

Mi-e frica ca imi poate lua copilul. vreau sa pot pleca in Romania cu fetita la ai mei si sa rup legatura cu el, dar mi-e teama de ce imi poate face el.

Pe langa toate astea, nici nu ma lasa sa am un loc de munca sau un venit al meu.

Card nu ma lasa sa imi fac, iar indemnizatia copilul o foloseste sa isi platesca rata la tv si datoriile fata de sora sa.


Adaugă răspuns

19
+
12
=