Altercație » Întreabă Avocat

Altercație

Soare mirela stefania a întrebat 2 ani în urmă

Altercație

Ma puteți ajuta cu un sfat va rog ? In decursul zilei de ieri , o persoana care m-a mai amenințat in iarna , m-a jignit făcându-ma fufa de doua ori către prietenul meu.

Stiind conflictele avute cu ea înainte , după ce am ieșit de la lucru , am văzut o , m am dus către ea și i am dat 2 palme , la ultima zburându-i telefonul din mâna , după care am plecat .

Am parcurs undeva la 10 metrii către mașina iar aceasta a venit sa pornească următorul atac.

Băgându mi mâna in par iar eu de frica sa ma apar bineînțeles ca am încercat sa o iau și eu și i am dat o palma ca sa imi dea drumul , in timp ce toate astea se întâmplau posibil sa o fi zgâriat undeva in zona fetei sau cu geanta pentru ca atunci când ne a despărțit un domn ea avea puțin sânge pe nas dar nu tipul acela de sânge când îți este spart , era f puțin .

După ce ne a despărțit acea persoana ea a dat sa sara iar și tot jignea insa eu am plecat , când am ajuns la bunica fetei cu care eram am sesizat ca aveam sânge pe geanta , și de aici am tras concluzia ca de geanta s a zgâriat .

Acum amenința ca se duce sa facă plângere și sa își scoată certificat medico-legal daca nu ii plătesc telefonul .

Are doar câteva zgârieturi nimic altceva . Zgârieturi pe care și eu le aveam pe piept deoarece m a luat de tricou , iar in urma atacului ei , și felul in care m-a smucit , am dureri in partea dreapta a coastelor .

Ce ma sfătuiți sa fac in acest caz ? Au fost martori , se vede tot pe camerele de filmat .

Pot merge eu sa depun plângere pentru al doilea atac stârnit de ea ?

Sau in caz ca face ea plângere ce se poate întâmpla ?

Eu vreau ca anul acesta sa dau la academia de poliție


Adaugă răspuns

19
+
6
=