Sediul materiei:
Instanţa .....
Domnule Preşedinte,
Subsemnatul[1] (nume ....., prenume .....), cu domiciliul în ....., având codul numeric personal ....., cu domiciliul procesual ales[2] pentru comunicarea actelor de procedură la numitul (nume ....., prenume .....), cu domiciliul în....., cu domiciliul în....., având următoarele date de contact[3] personal/reprezentat prin mandatar/prin reprezentant legal/prin reprezentant judiciar(nume ....., prenume .....)/reprezentat prin avocat (nume ....., prenume .....), cu sediul profesional în ....., având următoarele date de contact[4] .....
în contradictoriu cu pârâta (denumirea asociaţiei .....), cu sediul în ....., având numărul de înscriere în registrul persoanelor juridice/contul bancar[5], prin reprezentant (nume ....., prenume .....), formulăm
CERERE[6] DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ
prin care solicităm instanţei anularea hotărârii Adunării Generale nr…..din data de…..a
În fapt, arătăm că[7] .....
Faţă de cele mai sus expuse, solicităm admiterea prezentei acţiuni.
În drept, ne întemeiem cererea pe dispoziţiile art. 23 din O.G. nr.26/2000 şi .....[8] .
În dovedire, solicităm încuviinţarea probei cu înscrisuri.
În cadrul probei cu înscrisuri, depunem următoarele înscrisuri[9] ....., în copii certificate pentru conformitate cu originalul, în[10] .... exemplare.
Solicităm judecarea cauzei, în lipsă[11], în conformitate cu art. 411 alin.(1) pct.2) din C. proc. civ.
În conformitate cu art.453 din C. proc. civ., solicităm instanţei să oblige pârâtul la plata cheltuielilor de judecată[12] ocazionate de acest proces.
Depunem prezenta cerere de chemare în judecată, în[13] ..... exemplare.
Anexăm dovada achitării taxei judiciare de timbru în cuantum de ..... [14] şi procura în original/copie legalizată/împuternicirea avocaţială/ extras, în copie legalizată, din actul care atestă dreptul de reprezentare[15].
Data, Semnătura[16] ,
Domnului Preşedinte al Judecătoriei
Semnătura de pe cererea de chemare în judecată trebuie să fie olografă (scrisă de mână). ↑