Reducere 50% La Penalitatile De Intarziere | Discuta Cu Un Avocat Online
avocat bucuresti
Servicii juridice
23 aprilie 2012
avocati bucuresti
Testamentul olograf
17 iunie 2012

Reducere 50% la penalitatile de intarziere

Plangere Penala

Plangere Penala

Reducere 50% la penalitatile de intarziere

Puteti obtine acum reducerea cu 50% a penalitatilor de intarziere daca obligatiile principale si dobanzile aferente se sting prin plată voluntară sau compensare până la data de 30 iunie 2012.

Este vorba despre obilgatiile fiscale restante la data de 31 august 2011 conform reglementarilor din OG nr 30/2011 şi Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr. 2.604/2011. Avocat aduce la cunostinta contribuabililor interesati cateva dintre reglementarile actelor normative enumerate anterior.

Penalitatile despre care vorbim nu reprezinta altceva decat sanctiunea pentru neindeplinirea  obligatiilor fiscale la momentul stabilit astfel ca neachitarea acestora dau nastere penalitatilor de intarziere.

Facilitatile se acorda de catre ANAF sau de celelalte directii de specialitate din cadrul Ministerul Finanţelor Publice - MFP dupa cum urmeaza:

  • Direcţiile de specialitate din MFP pentru obligaţiile stabilite de acestea şi transmise spre recuperare ANAF;
  • Autoritatea Naţională a Vămilor, prin organele sale subordonate, pentru obligaţiile fiscale in cauza;
  • ANAF, prin organele fiscale competente subordonate, pentru obligaţiile fiscale adiacente.

Este important sa retinem ca aceste reduceri se aplica doar daca obligatiile principale si dobanzile aferente acestora administrate de organele competente la care am facut referire sunt stinse prin plata voluntara sau prin compensare pana la data de 31 august 2012. Este vorba de o dubla reducere de 50 %, o data pentru  reducerea penalitatilor de intarziere precum si reducerea cu 50% a unei jumatati din majorarile de intarziere aferente acestor obligatii fiscale. O intreaga echipa de avocati va stau la dispozitie pentru intrebari suplimentare.

Pentru mai multe informatii din domeniul fiscal vizualizati Consultanta Fiscala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *