Vanzare Apartament Cu Sechestru » Întreabă Avocat

Vanzare apartament cu sechestru

Neculcea Cristina a întrebat 2 ani în urmă

Vanzare apartament cu sechestru

Buna seara ! Eu si sotul vrem să cumpărăm un apartament cu 3 camere, oferit la vanzare printr o agenție imobiliară.

Am vizionat apartamentul , am zis ca ne place , am fost de acord si cu prețul, ÎNSĂ acum agentul imobiliar ne a spus că apartamentul e sub sechestru , de aici si pretul mai mic

Proprietari sunt fosti soț și soție divorțați , iar domnul, apare in extrasul de carte funciară cu sechestru la ANAF pe 1/2 din apartament, cu o sumă echivalentă cu 10.000 €.

Agenția imobiliara ne propune un antecontract de vanzare a apartamentului , unde noi sa dam 10.000€ avans, proprietarul sa si poată plătii datoria la ANAF, apoi sa l cumpărăm.

Tot agenția susține că ANAFUL scoate sechestru in ziua plătii si in după înscrierea în cartea funciară (4 zile !! ) putem cumpăra.

Intrebari :

1. Este sigur un astfel de antecontract cu un avans atât de mare ?! Sunt acestia pașii legali , asa cum susține agenția ?

2. Exista riscuri care pot aparea ulterior pt noi cumpărătorii ? Sa mai apara si alte datorii sau amanari pana apartamentul poate sa fie cumparat ?

3. Sa fim implicați în alte situații în care sa ajungem in tribunal sau sa pierdem banii ?

4. Ce act arată exact ( clar ) situația unui imobil ? Noi ne dorim o casa pt familia noastră, după îndelungi eforturi financiare.

Care este punctul dvs de vedere ?!

Multumesc


Adaugă răspuns

5
+
12
=