Furt Din Locuinta, Amanet » Întreabă Avocat

Furt din locuinta, amanet

Badiu Anca Ștefania a întrebat 2 ani în urmă

Furt din locuinta, amanet

Buna ziua. In urma cu 3 săptămâni, am rămas singura acasă timp de o săptămâna părinții fiind plecați in vacanța.

In aceasta săptămâna a venit la mine un băiat, care pe data de 8 August a rămas singur in locuința eu fiind la munca. Aceasta a furat toți banii din casa, și bijuterii din aur , suma totala fiind undeva peste 100 de mil.

Acum o săptămâna părinții mei au observat lipsa banilor și aurului din casa, inițial nu am recunoscut dar ulterior nu am avut încotro și am spus adevarul. Înainte sa recunosc totul tata s-a dus la poliție, a făcut plângere, poliția a venit acasă, au luat amprente iar tatăl meu a declarat tot ce știa.

Din aurul pe care îl aveam in casa, am băgat și eu la amanet câteva lucruri, baiatul care a venit la mine, știind asta, probabil bazându-se pe acest lucru atunci când a furat.

Respectivul nu recunoaște fapta acuzându-ma pe mine ca vreau sa dau vina pe el pt ce am făcut eu, mai mult decat atât acesta mi-a spus ca ar fi indicat sa renunț la droguri, eu nefiind consumatoare, doar ocazional, acesta Folosindu-se de acest detaliu pentru a da vina pe mine ca am furat tot din casa pentru a-mi cumpara diferite substanțe.

Întrebarea mea este, in momentul in care acesta va declara acest lucru împotriva mea, se va lua in considerare de către polițiști, încercând sa demonstreze dacă este așa sau nu?

Cum as putea scapa de aceasta acuzație, eventual fără a se afla adevarul, chiar dacă nu eu sunt responsabila pt bunurile furate din propria locuința, mai alea pentru acest lucru?

Deoarece nu as dori sa afle părinții. Exista vreo posibilitate de a se dovedi ca el este vinovatul, ținând cont ca eu l-am adus in casa?

Multumesc.

Adaugă răspuns

4
+
12
=