DallesGO - Design De Interior » Întreabă Avocat

DallesGO - Design de Interior

Elena Coman a întrebat 3 luni în urmă

DallesGO - Design de Interior

Buna seara,

Am studiat un curs la cei de la DallesGo, Design de Interior, am dat examenul de acreditare in iunie si ni s-au promis diplomele in 45 zile. A trecut de mult acel termen.

Am telefonat, am dat mailuri, am scris pe grupul de Whatsapp si au tot taraganat situatia ba ca in data y, ba ca in data z ni se va spune o data exacta, iar in prezent nu ne mai raspund deloc.

Cursurile nu au fost deloc ieftine, nu am invatat nimic din ce ni s-a promis si nici macar intra in posesia diplomelor ce ne apartin, fiind deja platite.

Mi-au dat numarul de telefon si mi-au spus sa-i contactez cand vreau sa merg la sediu sa ne cunoastem si eventual, sa avem si o colaborare. Sustineau ca vor sa vina in ajutorul nostru cu mici proiecte pentru a putea practica designul de interior. Cand am ajuns la sediu am fost tratata cu bataie de joc si aroganta, managerul m-a intrebat ce vreau de la el ca nu are nu ce ma ajuta avand in vedere ca eu am un job si ca el ma voia pentru un post pe operational.

De la discutia de o colaborare pe partea de design pana la un post pe operational este o diferenta.

As dori sa stiu ce as putea face in situata de fata. Sa-mi iau si dimplomele, dar sa fac in asa fel incat alti oameni care doresc sa-si urmeze un vis sa nu cada pe mana celor de la DallesGo pentru ca vor pleca cu coada intre picioare si cu banii luati.


Adaugă răspuns

17
+
5
=