Contracte Neonorate » Întreabă Avocat

Contracte neonorate

Todoran M. a întrebat 2 ani în urmă

Contracte neonorate

Buna ziua! Am semnat, in primavara anului 2019, 3 contracte de prestari servicii, cu o firma specializata in producerea si montarea de balustrade si copertine din inox, pentru casa mea aflata in renovare.

Am achitat, la cerera administratorului firmei (prestatorului), online, avans pentru contractele respective, in contul unei persoane (aparent si afirmativ mama administratorului), cont indicat de acesta, pentru virament.

Detin contractele si extrasele de virament online, si niciun fel de facturi sau chitante de la firma respectiva.(Nu s-au deranjat sa mi le trimită).

De atunci si pana in prezent, încerc sa il determin sa onoreze contractele, fără succes.Sub diferite pretexte amana permanent lucrările. A fost la fata locului de câteva ori pentru măsurători. pe parcursul anului.

Sub amenintarea unor plângeri penale a revenit in luna decembrie cu muncitori, intr-o singura zi si doar 2 ore, când a instalat partial câteva elemente de balustrada (nu complet).

Apoi a inceput din nou cu amanarile. Văzând ca lucrurile nu evoluează nicicum, am cerut administratorului firmei sa imi returneze banii, tot fără succes.

Ce ma sfătuiti sa fac?

Sa ma consider inselat?

Persoana in contul căreia am virat banii poate fi considerata complice la acest mod de inselaciune si evaziune fiscala?

In cazul unor eventuale raspunsuril afirmative, ce pasi trebuie sa fac pentru a-mi recupera prejudiciul?

O zi buna, multumesc anticipat.

Avocat Online
replied 1 an ago

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor juridice oferite de cabinetul nostru de avocatură.

Consultanta juridica - telefonic sau pe whatsapp 0745 034 638.


Adaugă răspuns

9
+
9
=