Amenda Asociatie De Proprietari » Întreabă Avocat

Amenda Asociatie de Proprietari

Cira Bianca a întrebat 2 ani în urmă

Amenda Asociatie de Proprietari

Buna ziua, Va contactez in legatura cu o situatie pe care am intamplinat-o cu Asociatia de Proprietari din cadrul ansablului rezidential in care locuiesc.

Situatia este urmatoarea:

In urma cu cateva samptamani, impreuna cu o parte din locatari, am depozitat deseuri rezultate din amenajari ale apartamentelor intr-un spatiu neamenajat pentru depozitarea acestora.

In urma acestui fapt, ni s-a comunicat ca va trebui sa platim o taxa pentru ridicarea deseurilor si igienizarea locului.

Totodata, va trebui sa achitam si o suma de 200 RON intr-un cont de rezerva la dispozitia asociatiei.

Imi puteti spune va rog, daca legea in rigoare permite acoradea de amenzi locatarilor de catre Asociatiile de Proprietari?

De asemenea, tin sa mentionez ca odata cu cumpararea apartamentului, am semnat un Regulament de Buna Vecinatate si Conduita care continea urmatoarea clauza:
\"Neluarea in considerare a dispozitiilor din acest Regulament de catre administrator/asociatie/proprietari (in mod separat sau impreuna) va implica sanctiuni banesti (amenzi) cu un cuantum stabilit de catre Asociatie. [...] Amenzile vor fi platite asociatiei, iar acestea vor fi transferate intr-un cont de rezerva la dispozitia asociatiei.\"

Multumesc mult!


Adaugă răspuns

14
+
12
=